VAN / EDREMİT - EMİNPAŞA İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Emekli Öğretmen,eğitimci yazar Sayın Abdulkadir ALPASLAN hocamız tarafından Okulumuzda Kariyer Günleri kaspsamında Öğrencilerimize Seminer Düzenlendi

May

Van İl emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polis Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Seminer Verildi

May

Din öğretimi genel müdürlüğünün himayelerinde okulumuzda Aile Çocuk Eğitimi Ptoğramı düzenlenmektedir.Bu kapsamda okul yürütme komisyonu oluşturulmuş olup komisyonda okul Müdürümüz Ömer Faruk ÖZTÜRKCİ,Müdüt Yardımcısı Faruk ÇİÇEKDENK ,İngilizce Öpretmenimiz Sümeyye BOZALİ,DKAB Öğretmenimiz Recep ÖZKÜSEN ve Arapça Öğretmenimiz Feyza ARSLAN yer almaktadır .Hazırlanan proğram dahilinde eğitimlerimiz sürmektedir.Emeği geçen paydaşkarımıza teşekkür ederiz.

23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Nis

“Sizin en hayırlılarınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğretenlerinizdir.” (Buhârî, Fezâilü’l-Kur’ân 21)Okulumuz 5. Sınıf Öğrencilerinden Kuran-ı Kerim Öğrenen Öğrencilerimize Sertifikalarını Verdik.Emeği geçen Kuran-ı Kerim Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

2 Nisan Van 'ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü Coşkuyla Kutlandı.Proğram çeşitli etkinliklerle düzenlendi

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Gününü Coşkuyla Kutladık.Vatan müdafaası için canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Töreni Coşkuyla Kutlandı

Mrt

Okulumuz Öğrencisi Esmanur Kıpçak 12 Mart Konulu Şiir Yarışmasında Van  İl 2. Oldu.Emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Ramazan ŞANA ve Muzaffer ÇELİK'i tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri ile Van Gölü Gençlik Merkezini Ziyaret Ettik.

Mrt

LGS ye girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak için İlimizde Puanla öğrenci alan liselerimizi ziyaret ettik.

Ock

2023-2024 Eğitm Öğretim Yılı 1. dönemi Karne Törenini Gerçekleştirdik.Tüm paydaşlarımıza gönüllerince geçirecekleri bir tatil temennisiyle...

Ara

YYÜ Veteririnerlik Fakültesi Öğretim Üyesi sayın Pr.Dr. Suphi DENİZ tarafından Kariyer Günleri Kapsamında Okulumuzda Mesleki tanıtım Semineri Yapıldı.Katılımlarınadan dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

İnsan Hakları Günü Çeşitli etkinliklerle Kutlandı

Ara

Van ilim ve Kültür vakfı  ve Van il milli eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol kapsamında Van ilim ve Kültür vakfı  yöneticilerinden sayın Celal HUYUT tarafından öğrencilerimize ''Namaz''konulu seminer verilmiştir. Katılımlarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.